Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج از کردستان، علیرضا غوثی، اظهار کرد: مودت و محبت به اهل بیت در بین مردم متدین کردستان ریشه‌ای تاریخی و اعتقادی دارد و در فرهنگ، ادبیات و فولکلور مردم استان و منطقه آثار بسیاری در خصوص ارادت به سلاله پاک رسول الله (ص) و امام رضا (ع) وجود دارد.

وی با بیان اینکه جشنواره مولودی خوانی هه تاو از سری برنامه‌های شانزدهمین جشنواره امام رضا (ع) در دوره‌های گذشته با استقبال گروه‌های مولودی خوان همراه بوده است، عنوان کرددر این دوره نیز زمینه شرکت تمامی گروه‌های مولودی خوانی کشور در این جشنواره فراهم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دبیر تخصصی چهارمین جشنواره مولدی خوانی هه تاو اذعان کرد: با توجه به پیشینه فرهنگی و دینی این هنر مذهبی، بدون شک در سال جاری نیز شاهد جشنواره‌ای غنی و با حضور گسترده مولودی خوانان از سراسر کشور خواهیم بود.
غوثی، تقویت ارزش‌های دینی و تلاش در مسیر حفظ آداب و سنن و مبانی عقیدتی از جمله اهداف برگزاری این جشنواره برشمرد و افزود: جشنواره مولودی خوانی هه تاو به دنبال ترویج ارزش‌های معنوی در قالب هنر است.

وی رویکرد جشنواره مولودی خوانی رضوی را موسیقی عرفانی در قالب مولودی خوانی و منقبت خوانی در نواحی مختلف ایران اعلام کرد و یادآورشد: برگزاری جشنواره امام رضا (ع) در افزایش آگاهی و توجه دادن هنرمندان به معارف دینی، ایجاد بستر مناسب و حمایت از آ. نان برای خلق آثار ارزشمند دینی گام‌های تاثیرگذاری برداشته است.   انتهای پیام/7727



دبیر تخصصی چهارمین جشنواره مولودی خوانی هه تاو به بخش‌های جشنواره نیز اشاره و خاطر نشان کرد: چهارمین جشنواره مولودی خوانی هه تاو در سه بخش گروهی، تک خوانی و بخش مهمان خارجی برگزار می‌شود که بخش مولودی خوانی توسط گروه‌های مولودی خوان سراسر کشور که در وصف پیامبر عظیم الشان اسلام حضرت محمد مصطفی (ص) و میلاد امام رضا (ع) اجرا می‌شود.



غوثی اضافه کرد: بخش تک خوانی مختص آثاری است که در قالب مولودی در وصف پیامبر اعظم (ص) و امام رضا (ع) خوانده می‌شود و در بخش مهمان خارجی نیز پنج گروه مولودی خوان منتخب مدعو از کشور‌های عراق، لبنان، فلسطین، سوریه و ترکیه حضور پیدا می‌کنند

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۵۵۹۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح جزئیات برگزاری جشنواره سرود فجر/ سرود تقویت می‌شود

مدیرکل دفتر موسیقی در نشست خبری جشنواره سرود فجر به جزئیات برگزاری این جشنواره پرداخت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، نشست رسانه‌ای اولین جشنواره سرود فجر، امروز _سه شنبه هجدهم اردیبهشت_ با حضور امیرحسین سمیعی مدیرکل دفتر موسیقی، حسین صیامی دبیر اجرایی جشنواره و حامد جلیلی دبیر و مسئول دفتر سرود اداره کل موسیقی و دبیر جشنواره در سالن جلسات دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد؛ در ابتدای این نشست حامد جلیلی دبیر جشنواره ملی سرود فجر به بیان روند برگزاری این جشنواره پرداخت و اظهار کرد: از مهر سال گذشته جشنواره با انتشار فراخوان آغاز و پس از ماجراهای مربوط به فراخوان و دیگر رویدادهایی که در این راستا تا پایان تیرماه انجام گرفت، گروه‌های مختلف سرود در چهار منطقه کشور به رقابت با یکدیگر پرداختند.

وی افزود: بعد از پایان مرحله دوم، مرحله «راهبری» جشنواره نیز آغاز شد؛ شرایطی که باید گروه‌ها بر اساس اجرای زنده آثارشان در بخش نهایی شرکت کند.

دبیر جشنواره ملی سرود فجر درباره تاریخ برگزاری بخش نهایی جشنواره ملی سرود فجر هم گفت: بخش نهایی جشنواره ملی سرود فجر با حضور ۲۹ گروه مختلف طی روزهای دهم و یازدهم و دوازدهم تیر در قالب مرحله داوری در تالار وحدت تهران برگزار می‌شود و چهاردهم تیرماه اختتامیه این جشنواره خواهد بود.

جلیلی با اشاره جایزه رویش ادامه داد: غیر از جوایز بخش رقابتی، جایزه‌ای به نام «رویش» طراحی شده که در قالب ویژه به گروه‌های سرود آموزش و پرورش تقدیم می‌شود، البته اینکه ما در هر بخشی یک جایزه داشته باشیم موضوع مهمی است که تاکنون در جشنواره‌های سرود نداشتیم؛ شرایطی که امیدوارم در دوره‌های آتی جشنواره بتوانیم شاهد توفیقاتی باشیم.

امیرحسین سمیعی مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در ادامه این نشست اظهار کرد: تلاش ما این است که در حوزه آموزش، کیفیت اجرا و کشف استعداد شاهد اتفاقات خوبی از پس برگزاری جشنواره ملی سرود فجر باشیم، در این راستا علاوه بر فعالیت‌های ستاد جشنواره برنامه‌هایی برای سفر به استان‌ها هم صورت گرفته که بتوانیم در قالبی بی‌واسطه شرایط بهتری را برای ارائه اثرشان در قاب‌های رسانه‌ای و موارد مربوط به اجراهای صحنه‌ای فراهم سازیم.

وی با تاکید بر اینکه ارتقای کیفیت برای ما بسیار مهم است، افزود: فرآیندی که اکنون در استان‌ها آغاز شده و ما تصمیم داریم هم در حوزه گروه‌های سرود و هم گروه‌های کُر نسبت به شناسایی و حمایت از گروه‌ها اقداماتی را انجام دهیم؛ این مهم‌ترین رویکردها در دفتر موسیقی در حوزه‌های آکاپلا، کُر و سرود خواهد بود و امیدوارم در سفرهای استانی بعد نیز محقق شود.

مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه عنوان کرد: قرار است بعد از پایان جشنواره کارهای منتخب در قالب آثار با کیفیت ضبط استودیویی داشته باشند تا بتوانیم در آینده شرایط بهتری برای سرود و گروه‌های کر فراهم کنیم.

منبع: فارس

کد خبر 751458

دیگر خبرها

  • برنامه‌های جشن هیات‌های مذهبی برای حضرت معصومه(س) اعلام شد
  • عضو کمیسیون فرهنگی مجلس: دولت در زمینه کتاب‌خوانی خدمات خوبی به روستاها ارائه کرده است
  • اکنون جشنواره امام رضا (ع) بازوی قدرتمندی برای عرضه فرهنگ و معارف رضوی است
  • جشنواره ملی دانش و پژوهش امام علی (ع)
  • بازسازی امامزاده ابراهیم(ع) نیازمند استفاده از تمام ظرفیت ها است
  • هدف جشنواره سرود ارتقای کیفی آن است
  • ایدکوپرس سایپا،‌ تندیس شرکت برتر ایران را دریافت کرد
  • ثبت ۱۸۰ درخواست برای حضور خادمان رضوی در یزد
  • تشریح جزئیات برگزاری جشنواره سرود فجر/ سرود تقویت می‌شود
  • اعلام آمادگی دفتر موسیقی برای همکاری با فضای دانشگاهی کشور